DESPRE NOI

Epsa com service este o societate infiintata in anul 1994, care a devenit in scurt timp unul dintre cei mai puternici, importatori vanzatori de piese auto din tara, atat pentru sustinerea activitatii propriei divizii de service, cat si pentru vanzarea catre alti parteneri.

Astfel, Epsa com service furnizeaza piese de schimb pentru o gama larga de vehicule pe care le comercializeaza: Citroen, Chevrolet, Daewoo, Opel, Mazda, Subaru, Suzuki, dar si pentru alte marci.

Sistemul online de care beneficiem in momentul de fata si pe care vi-l punem la dispozitie,va permite ca la orice ora sa puteti identifica, analiza si vizualiza in timp util orice piesa de marca Ford de pe stocul nostru, unde avem cele mai bune preturi din Romania*, si telefonic pentru piesele destinate autoturismului dumneavoastra (orice model) devenind astfel cea mai eficienta optiune pentru client.

Speram ca impreuna cu echipa noastra, caracterizata prin competenta si insotita de o atitudine permanent pozitiva, sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii, ajutandu-i sa gaseasca cele mai bune solutii si cel mai bun raport-calitate-pret.

Noi stim ca fiecare client al nostru este deosebit si suntem in masura sa-i oferim intreaga atentie, clientul reusind astfel sa beneficieze de timpul sau liber fara a fi necesar sa mai alerge prin oras de la un magazin la altul, fara sa mai fie nevoie de zeci de telefoane, fara timp pierdut, fara bani cheltuiti in plus. Cele mai ieftine si bune piese sunt doar la un click distanta de dumneavoastra.

Epsa com service este de mai bine de 17 ani prezent in domeniul auto. In acest timp am obtinut o experienta in comercializarea pieselor auto si datorita profesionalismului de care am dat dovada reusim sa ramanem meru in top.